Sponsor - Oslo Rullestolrugbyklubb

Go to content

Sponsor

Oslo Rullestolrugbyklubb er heldige som har sponsorer som bidrar økonomisk. Dette gjør at vi kan ha ekstra stoler og utstyr slik at de som har lyst kan få låne utstyr gratis. Det hjelper oss også slik at vi kan betale treningshall, dommere og drakter. Vi er utrolig takknemlige for våre sponsorer. Har du lyst til å være med å sponse oss? Ta kontakt med oss så kan vi finne en avtale. Alle bidrag hjelper oss i arbeidet og treningen videre. Mail: rullestolrugby@borntorun.no

Nesheim er en fiskebåt i nord som har valgt å sponse oss. Tusen takk til små bedrifter som velger å sponse :)


Coloplast Norge AS er et heleid datterselskap av det danskeide Coloplast konsernet, de markedsfører og selger sykepleierartikler i hele Norge innen områdene stomi, kontinens, hud og sårpleie. Coloplast utvikler produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere for mennesker med personlige medisinske behov.


Prima Assistanse er en del av Prima Omsorg som tilbyr assistanse-, helse- og omsorgstjenester. Prima Assistanse legger til rette for smidig BPA ordning tilpasser dine behov og ønsker. Vi har lokale kontor og tilgjengelige medarbeidere rundt omkring i landet. Vi er her for deg!Made For Movement er markedsleder innenfor utvikling og leveranse av dynamisk stå- og gåhjelpemidler for mennesker med store fysiske funksjonsnedsettelser. Hovedkontoret ligger i Skien, med datterselskaper i Tyskland, Sverige, Storbrittania og Nederland.


Permobil utvikler og produserer elektriske rullestoler, transportløsninger og kommunikasjonssystemer, for å gi personer med funksjonsnedsettelser bedre mobilitet og livskvalitet ved hjelp av teknologi. Våre produkter må bistå til enhver tid når kvalitet, ytelse, sikkerhet og funksjonalitet er viktig. Vi ønsker at våre produkter skal tilby brukerne den beste kompensasjonen for sine funksjonsnedsettelser.


Landsforeningen for Ryggmargsskadde (LARS) har som mål å gi et tilbud til ryggmargskadde som trenger veiledning og hjelp etter en endret livssituasjon. Foreningen er ikke en samling av fageksperter som skal overta det arbeidet som skal utføres av det offentlige. Foreningen viktigste og sterkeste ressurs er medlemmenes egen kunnskap og erfaring.


Skogholt er en av landets største importører av hansker, sko, klær og annet personlig verneutstyr. De er forhandler av kjente varemerker som Blåkläder, Helly Hansen, Snickers, Jobman, ProJob, Alfa, Heckel Securite, Giasco, Otter, Clique, 3M, Peltor m.fl. Profilklær som t-skjorter, collegegenser, jakker, capser etc med logotrykk eller brodering er også noe av det de tilbyr.
____________________________________
Oslo Rullestolrugbyklubb, Org.nr: 996013502
Back to content