SPONSOR - Oslo Rullestolrugbyklubb

Go to content

Main menu:

Sponsorer

Oslo Rullestolrugbyklubb er heldige som har sponsorer som bidrar økonomisk. Dette gjør at vi kan ha ekstra stoler og utstyr slik at de som har lyst til å prøve rullestolrugby kan få låne utstyr gratis. Det hjelper oss også slik at vi kan betale treningshall og drakter. Vi er utrolig takknemlige for våre sponsorer.
Har du/dere lyst til å være med å sponse oss? Ta kontakt med oss så kan vi finne en avtale. Alle bidrag hjelper oss i arbeidet og treningen videre. Mail: rullestolrugby@borntorun.no
Les om våre sponsorpakker her.Gjensidigestiftelsen bidrar med kompetanse og økonomisk støtte for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn. Gavevirksomheten spenner vidt, fra lokale dugnadsprosjekter til større landsomfattende prosjekter som går over flere år. Vårt mål er at Norge skal bli et tryggere samfunn og at flere får muligheten til å leve friske og aktive liv.Sparebankstiftelsen DNB støtter både lokale tiltak og nasjonale initiativer i Norge. Vi støtter tiltak innen kunst, kultur, friluftsliv, idrett, naturkunnskap, nærmiljøaktiviteter og kulturminner. Siden 2002 har vi bidratt med over 4 milliarder kroner til allmenn nytte.
_______________________________________________________________________
Coloplast Norge AS er et heleid datterselskap av det danskeide Coloplast konsernet, de markedsfører og selger sykepleieartikler i hele Norge innen områdene stomi, kontinens, hud og sårpleie.Coloplast utvikler produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere for mennesker med personlige medisinske behov.Franzefoss Gjenvinning er en landsdekkende totalleverandør av avfall- og gjenvinnings-tjenester. Deres mål er å omforme avfall til råvarer for material- eller energi-gjenvinning på en miljømessig og god måte. Franzefoss ønsker gjennom sine tjenester å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet.


Prima Assistanse er en del av Prima Omsorg som tilbyr assistanse-, helse- og omsorgstjenester. Prima Assistanse legger til rette for en smidig BPA-ordning tilpasset dine ønsker og behov. Vi har lokale kontor og tilgjengelige medarbeidere rundt omkring i landet. Vi er her for deg!
Made for Movement er markedsleder innenfor utvikling og leveranse av dynamisk stå- og gåhjelpemidler for mennesker med store fysiske funksjonsnedsettelser. Hovedkontoret ligger i Skien, med datterselskaper i Tyskland, Sverige, Storbritannia og Nederland.
Permobil utvikler og produserer elektriske rullestoler, transportløsninger og kommunikasjonssystemer, for å gi personer med funksjonsnedsettelser bedre mobilitet og livskvalitet ved hjelp av teknologi. Våre produkter må bistå til enhver tid når kvalitet, ytelse, sikkerhet og funksjonalitet er viktig. Vi ønsker at våre produkter skal tilby brukerne den beste kompensasjonen for sine funksjonsnedsettelser.Landsforeningen for Ryggmargsskadde (LARS) har som mål å gi et tilbud til ryggmargsskadde som trenger veiledning eller hjelp etter en endret livssituasjon. Foreningen er ikke en samling av fageksperter som skal overta det arbeidet som skal utføres av det offentlige. Foreningens viktigste og sterkeste ressurs er medlemmenes egen kunnskap og erfaring.
Skogholt er vi en av landets største importører av hansker, sko, klær og annet personlig verne-utstyr. De er forhandler av kjente varemerker som Blåkläder, Helly Hansen, Snickers, Jobman, Pro Job, Alfa, Heckel Securite, Giasco, Otter, Clique, 3M, Peltor m.fl. Profilklær som t-skjorter, collegegensere, jakker, capser etc. med logotrykk eller brodering er også noe av det de tilbyr.
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu