Om oss - Oslo Rullestolrugbyklubb

Go to content

Main menu:

OM RULLESTOLRUGBY
Oslo Rullestolrugbyklubb, Born To Run, ble startet i 1996. I begynnelsen ble det benyttet vanlige rullestoler, som ikke er det beste å bruke i denne sporten da det kan gå hardt for seg. Etter litt starthjelp fra Sverige, med stoler spesielt egnet for rullestolrugby, så ble det trening for fullt. I begynnelsen var det ikke flere lag å spille mot i Norge så de fikk delta i en svensk divisjon. I dag er det flere lag og det spilles Østlandscup for lagene her på Østlandet.
Born To Run har treninger i Haugenstuahallen tirsdager 18.00-20.30, torsdager 19.00-21.30, Kvernhushallen i Fredrikstad fredager 19.30-22.00 og i Hortenshallen onsdager 18.30-20.30

Har du lyst til å prøve rullstolrugby? Alle er hjertelig velkommen til oss og vi har utstyr som du kan få låne. Ta kontakt med Ole for mer informasjon.
Du finner også klubber og treninger i Skien, Horten, Trondheim, Stavanger og Bergen.

FRIVILLIGE
Vi er helt avhengig av frivillige som stiller opp for oss: supportere, dommere, sekretariat, klassifisører, andre frivillige på turneringer og medlemmer av rullestolrugbykomiteen i Norges Rugbyforbund. Deres innsats er uvurderlig.
Har du lyst til å stille opp som frivillig og hjelpe oss slik at vi får fortsette med idretten vår? Du får være del av en spennende og morsom sport, samt møte noen unike mennesker. Ta kontakt med Erik Baret i dag!

STØTT OSS!
Vi er som alle andre idrettslag avhengig av økonomisk støtte. Vil du være med og hjelpe oss økonomisk slik at vi kan fortsette med idretten vår så er vi alltid på jakt etter sponsorer. Ta kontakt med Ole om du har spørsmål. Du kan også gi et frivillig bidrag eller melde deg inn som støttemedlem.

Vårt kontonummer er: 5083.05.13644
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu